Jag blev bjuden på middag

av den här snyggingen:Vi åt på Nunnan. Egentligen så hade vi tänkt äta något kletigt på Isola Bella, men det fanns ingen plats där. Så det blev Bifteki med tzatsiki och pommes chateau för min del, något som jag ångrade djupt när jag såg pastatallriken som någon fick in vid bordet bredvid. Mums eller vad? Jag kan iofs inte klaga på min mat, det var supergott. Kanske var de lite väl snåla med fårosten, men jaja, det sa jag faktiskt till om. Gnällkärring som jag är....

Så här glad blev jag av lite käk:


Sweet summertime?

Var tog du vägen?? När Abby var här, så fanns det solksken och badmöjligheter i mängder, nu är allt grått och trist. Lite småkallt till och med.Pärk!!


Innan Stångaspelen i år. Vill spela pärk nuuuuu!!!

Födelsedagsfirande i Stenkyrka

THe Foreheads minitour of Stenkyrka 25/7 -09. Vilket födelsedagsfirande! Vi åkte balvagn hela kvällen och avslutade med en litan barrunda inne i Visby stad. Mycket mysigt, härliga människor och perfekt stämning. Jag tror att Robert var nöjd med sin 24-årsdag trots att han bara fick två klubbor i present av mig.

Saker som man inte ser i Visby

...så ofta.

Det gick förbi en man utanför skyltfönstret när jag stod och packade upp lite nya klännigar. Han gick med böjd rygg och raggiga kläder. Vid trappan gick han ner för att komma åt papperskorgen. Med tanke på att han hade en stor svart säck med sig, så tänkte jag att han kanske skulle leta lite pantburkar.
Han öppnade locket och rotade en stund, tills han hittade en halv glasstrutsvåffla som någon hade slängt. Den lade han på muren och rotade vidare, när han inget annat fann bland soporna, så plockade han bort det papper som någon tryckt in i struten och började äta. Flera människor vände sig om och stirrade, jag övervägde att gå ut med lite melon till honom, men nästa stund var han borta.
Märklig bild.
Hjärtskärande men ändå fullständigt naturlig.

Världens finaste svägerska


Qi

Warfsholm i solnedgången
Får

Bok beställd, hoppas på att den kommer typ nästa vecka. Men det kan ta upp mot tolv dagar...NEJ!!! Det vill jag inte.
Funderar på att försöka få igång radion, försöker skriva sms till Malin...det går inget vidare.

JAG MÅR ILLA! Det gjorde jag igårkväll också, fast då var det värre...yrsel och sånt skit. Kan jag sluta med ... måste ringa Filiz. Jag gillar när jag skriver fel och det blir Filis, det är gulligt och visar på att jag är något dum i huvudet.
Får av Erik Sjödin

Stockholmsveckans sorgligaste idioter

Jag har klätt mig fel. Värmen irriterar mig. Alla jävla turister irriterar mig. FÖRSVINN! Ni kan väl ändå köpa nåt om ni bara ska vara här och jävlas. Kom in till mig och handla upp pappas pengar på ett födelsedagståg eller en badring.  Nej, egentligen så får de väl vara här så mycket de vill för mig Men jag tolererar inte när de stör och förstör min stad. Som när de gå runt och super och slänger glasflaskor...på förmiddagen! Och jag vill ju inte skylla det på stockholmarna som är här på Stockholmsveckan, för de brukar vara ganska lugna om man jämför med wannabebratz. De patetiska jävlarna som har sparat hela året för att slänga bort pengarna på en vecka i Visby. Sorgligt.
Visst de är också stockholmare, men mest är det löst pack från norra och västra Sverige. Det är tur att jag bara behöver jobba inne i stan och sen kan åka till Stenkyrka.

De rör sig på samma sätt. Ett segt gångsätt, med äckligt genomträngande blickar. De måste glo, överallt, måste se vad som händer. Håret är flottigt av vax, en kammad sidbena är årets look. Tjejerna har visst glömt halva garderoben hemma, för det är inte mycket tyg som täcker deras kroppar. En tjej går förbi, jävligt fit med silikonpumpade tuttar och alldeles för mycket klet kring mun och ögon. Ett par meter bakom kommer två tjejer i storlek large, med cellulitbeklädda ben som ingen brun-utan-solkräm kan dölja, men man ser att de tillhör samma sort som silikonbruden. De klär sig likadant, i pastell eller neon. Korta jeanskjolar eller knappt befintliga shorts. De äcklar mig.
Killarna är nog värre ändå, för dessa typer finns inte alls på Gotland vintertid. Tack för det!
Med korta shorts de med, fräcka skor och pikétröjor (om man har sån tur att de bär tröjor), så segar de sig upp för backen. Tio minuter senare vänder de tillbaka med systemetkassar fyllda med rosé och corona. Jag ryser vid tanken på att se dessa människor röra sig till musik. Randigt eller färglatt är de två trenderna som dominerar hos herrarna i år. Otroligt enkelspårigt och primitivt. Jag undrar för mig själv vem flockens leadre kan vara. Vem ska man klubba till, vilken får de andra att falla när han själv viker.
Djävulen?

Besök


Några fina bilder från helgen


Peder blev inge vidare på kort, men den här bilden är ändå ganska fin.

Kväll i grannens trädgård

En perfekt avslutning på den här otrolig sega dagen. Mat och en jäkla massa ungar som fått i sig alldeles för mycket socker. Jag pratade ytterst lite franska, fick oerhörd prestationsångest, speciellt när alla tittade på. SKulle nog kunna prata mer och bättre, men jag känner mig för jäkla ringrostig nu.
Över till något roligare, dagens outfit!!! Det var längesedan och jag vet att det är en favorit bland mina fem läsare. Eller fyra...eftersom Robert är en av dem och redan vet vad jag har på mig. Han tog kortet...

Kaftanklänningen från Indiska - årets bästa köp.

RSS 2.0