Såå mycket

Jag har såå mycket olika saker som jag vill göra idag och jag tror nog att jag ska göra dem allihop!
Jag ska plugga lite nu och bestämma nån himla examinationstid. Sen ska ajg nog sova lite och sen gå en promenad och sen träffa Cat Girl och sen bara en kaka och sen träna lite och sen se lite på feta program på TV och sen sola lite i det underbara vårvädret.
Typ så.
Jag kan gör allt jag vill idag.
Tänkte säga i princip, men det var en lögn.
Jag mediterar vidare över de saker som jag har lärt mig de senaste dagarna.

Allt kan bli bra.
Allt kommer bli bra.
Allt är bra.

Fett osv

Sweetnice times in Gråbo.
Jag lär mig mer för var dag som går.

Fan vad bra jag är btw

Jag pluggade heeela dagen igår och blev klar med den där jobbiga skiten. Nu har jag iofs massor annat kvar, men det löser sig nog allt. Jag kan göra saker iaf och det är alltid häftigt när man kommer på det igen!
Nu ska jag göra lite mer sit-ups så att den här tjockomagen kan försvinna någon gång. Hur snabbt kan det gå liksom? Ena dagen nada och andra dagen hej jag kommer direkt från frankrike. Typ.

Nu ska jag väl gå en promenad också, det känns som en bra grej.

Kvinnosvin

Hej! Jag är ett kvinnosvin, tydligen.
Det känns som något som man borde vara stolt över. Typ lite.
Det känns som om jag tagit över någon slags klassisk mansroll, vilket i det här patriarkaliska samhället känns som något som inte är helt fel. Jag ska sträva mer efter att vara man. Det känns fräscht.
Det känns verkligen som ett steg i rätt riktning.

Nya perspektiv

Jag kan klara allt, jag svär. Försöker peppa mig själv och känner den där ångesten näs allt svartnar för ögonen. Illamåendet är nog värst.

Men sen kommer jag på att allt går att vända, en situation är bara en situation. Jag kan klara allt. Jag kan själv bestämma om jag låter saker påverka mig eller inte. Jag kan själv bestämma hur långt jag vill nå. Jag vill till toppen. Jag vill till Kuba. Jag vill också skåla i punsch och fira min examen. Det är sånt jag vill.
Jag vill veta vad jag vill.

Allt kommer att bli bra.

Allt är bra.

Så himla enkelt. Allt jag behöver göra är att bestämma mig och få kontakt med den där inre kraften. Min källenergi. Den som gör allting bra.
Jag kanske flippar lite nu, men jag försöker gripa tag i mitt eget öde, i mitt liv. Jag vill bara ha alla de där positiva upplevelsena som finns där ute. Jag vill få allt att fungera nu. Det kan börja nu. Det kommer att börja nu. Det börjar NU.

RSS 2.0