Tinnitus i hjärtat

Det här kommer att bli en bra kväll! Bara lite pizza i magen, så klarar jag vad som helst.

Det känns rätt, men åt helvete fel

Lyssnar på Paper Bag. Tänkt att man kan komma så långt ifrån en känsla, men ändå ha den så nära när man lyssnar på en sång. Jag vet inte hur jag ska hantera allt det där som jag har tryckt ifrån mig så länge. Det kanske inte als finns längre? Utan det är bara ett minne som dyker upp när jag tänker på det. Kanske.
Jag hoppas det.

Under tiden så lyssnar jag bara på Complicated Life istället. Haha! Sån är jag.
Nu ska jag duscha och sen sticka till jobbet.

Det är nu det händer

Jag har jobbat med det här i över tre år och helt plötsligt börjar det ta fart. På riktigt.

Igår var en mysig kväll. Kom sent från jobbet, stack hem till Schnapp och drack tequila. Sen ner till surfers för en öl, bara en faktiskt. Träffade grabbarna och Siri och Karin. Två Karin, faktiskt. Varav en jag sov hos senare, efter mycket välbehövligt prat. Det blev en häftig kväll.

Jag är lycklig. Jag har inte haft något behov av någon annan människa på hela kvällen. Oron är någon annanstans och jag är inte rädd ifall den kommer. Sweetness.

Vi vann, vi vann, vi vann!

Tre matcher spelade, tre matcher vunna!!
Hell yeah!!

Jag ångrar mig inte

Ha-ha nu har jag gjort det igen
jag har varit dum mot mig själv
jag är så bra på sånt, eller hur?

Jag är jättearg faktiskt. Men det går inte att prata, för orden förvrängs. Jag har ingenting mer att säga. Det har tagit slut. Borta.

Ikväll målar jag mina läppar röda.

Tralala lilla molntuss

Idag har varit...hm. Bra?
Jag sov nästan inget i natt, slog min fot ganska rejält, vaknade genomsvettig på soffan och var opepp. Sen ringde Elin och jag åkte dit. Det blev bra. Hon var brun.
Sen var det kolla på nya lägenheten och iväg till pärkträning. Jag hann med att äta också, kom på att det inte hade blivit något sådant idag nästan. Så när jag väl satte mig vid middagsbordet så var jag vrålhungrig.

Nu är jag här, med ond fot och en ikea-kasse full med kläder. Ett sängbord har jag också planerat att ta med mig. Men jag orkar inte riktigt att åka till en tom lägenhet just nu.

RSS 2.0