Instamatic 133-X

Det verkar svårt att få tag på film till en gammal skruttkamera. Jag hittade den i en låda. Pappa köpte den på en loppis för fem spänn till mig, vi lyckades få tag på en filmrulle och knäppte upp hela. Bilderna blev inte så bra, men vi hade kul. Nu måste man tydligen vara digital.
Jag åker till Fårö och andas lite.

Plantera

Det är något speciellt med att så något, att sköta om plantan och ta hand om skörden. Jag har sått både gräslök och spenat idag. Vi får se hur det går med den grajen, jag köpte ju fröna på Rusta.

Another man done gone

Vaknade upp och kände mig som Odetta, så jag sjöng med min djupaste röst medan jag gjorde kaffe idag. Befriande.
Idag är du med mig.
Du säger allt jag redan vet, men aldrig förstår om det inte är du som säger det.
Min kropp är trött, men mitt sinne är starkt idag.
Jag skrev tre låtar igår. Det börjar kännas som om när vi var sjutton och kreativiteten inte visste några gränser. När jag fyllde en halv anteckningsbok med dikter på en dag. När vi målade vid stranden i Västergarn, när vi fotograferade varje steg vi tog.
Idag tänker jag bara kärlek.

Land

Jag vaknade, väldigt trött. Men min sömn har varit väldigt märkligt fördelad de senaste dagarna, vilket kan bero på att jag tar en tre timmars middagslur på eftermiddagen. Det kanske inte är riktigt ultimat, men uppenbarligen funkar det. Så jag vaknade, läste ut Just Kids och grät.

Sen gick jag in i duschen och stannade där i fyrtiofem minuter, det var välbehövligt. Jag känner mig alltid så smutsig efter att jag har varit i Stockholm och den här gången höll det i sig länge.
Jag gillar att dricka micrat kaffe och äta choklad till frukost. Det brukar oftast vara ett sånt projekt att göra något annat och jag känner att den här dagen inte har tillräckligt många timmar för att jag ska lägga tid på mat.

RSS 2.0