Fight Club och Pop Corn

Trevlig komo.
Nu har Vera äntligen sett fight club, men jag vet inte om hon var så imponerad.
Själv insåg jag hur jävla briljant den är, på ett plan som jag uppenbarligen inte insåg sist jag såg den. Det är underbart när man kan se saker från ett annat ljus.
Inatt ska jag försöka sova, så att jag kan gå upp tidigt. Det är kårmöte imorgon och eftersom jag är viktig så måste jag såklart gå på det.
Nej, mer kakdeg och dans åt folket.
Kärlek.

Sista timmarna

Nu får jag lägga på ett sånt där kol, för här blir inga barn gjorda. Eller nåt i den stilen. Måste skicka in den här grajen om några timmar...lääääskigt.

Jag saknar min Super Hero Cat Girl.

Peace Motherfucker

En liten hyllning bara


En månad kvar

Jag glömmer födelsedagar. Men vem kommer ihåg egentligen? Det är bara min egen som räknas, det är bara jag som räknas.
Eller...

Jag känner mig febrig, jag önskar att jag var någon annanstans. Jag önskar att jag visste vad jag vill.

Dagen vi alla fasar för

Jag önskar att jag hade min kamera här, jag önskar att jag kunde ta lite kort och lägga upp. Jag önslar att jag kunde få visa hur fint jag har det.
Ikväll ska jag pyssla lite och pluggga. Vi skickade in arbetet igår, så nu är det dags att få ångest över det nya arbetet.


hu. Jag längtar tills sommarnätterna, när det är så ljust och man inte har ett endaste bekymmer i världen. Jag längtar tills juni.
Jag längtar efter äventyr.
Det känns som jag har fastnat lite, står och stampar på samma ställe.

För din kärlek är bättre än allt

I rest my case.

Sitter för övrigt hos emma och försöker skriva på vårt himla grupparbete. Nu känns det till sist som om det här kan gå vägen. Vi kommer att få ihop det här riktigt bra, det tror jag allt.

De har tagit sig in i mitt huvud igen

Pretty Little Liars.

Underbara jäkla skitprogram.

Jag fullkomligt älskar kläderna, sminket och känslan.

Så jäkla fresh!


Främmande fågel

Jag känner mig sådär dåsigt, underbart lycklig. Nöjd. Så som man bara kan bli när man är lite bakfull efter en fantastisk kväll med en människa som får en att skratta varje sekund.
Så där nöjd man blir när man har insett att man har hittat en ny bekantskap som har oändliga potential att göra de närmaste åren till ren glädje och njutning.
Livet är så fantastiskt just nu. Jag tänker hålla fast vid den här berusande känslan ett litet tag till. Kanske ett bra tag till.

Your love is extravagant

Du hjälper mig igenom det här med. Som du alltid gör. Tack Jesus.

RSS 2.0