Strange Weather

Jag har vaknat flera gånger i natt. Det har varit märkligt. Som om jag inte riktigt har sovit alls.
Snart ska jag ta mig upp ur sängen. Det känns bra, även om jag vet att jag borde ligga kvar en liten stund till och kolla på olika anteckningar istället.
Men jag har bestämt mig för att gå till Lindas kyrka idag och hon blev så glad när jag berättade det, så nu finns det väl ingen återvändo. Så jag borde gå upp och klä mig propert, som sig bör när man kommer till en ny församling.

Jag satt och sydde och såg på Titanic igår, när jag egentligen borde ha pluggat på grabbarna grus. Sociologi kan väl fylla sin funktion för all del, men jag håller inte direkt med alla dessa gubbar.
Vi förändras och samhället med oss. När våra tankebanor ändrar riktning, så gör även allt omkring oss det.
Vi glömmer lätt hur mäktig tankens kraft är.

Lime Tree Arbour

Nick Cave får allt att känns rimligt.
Jag väntar på att Isse ska bli klar på Ikea, vilket hon verkar vara ganska snart.
Det betyder att jag måste sluta vara tjock i soffan, göra några sit-ups och ta en dusch.

Jag vill ta på mig alla smycken jag äger idag, men det är tyvärr inte möjligt.
För de är inte här.

People just ain't no good.

Idag ska jag vara fin, eller grunge. Eller punk eller paljettig. Valfri? Jag ska ha kläder på mig.

Att vara bekväm och spilla kafffe

Jag sitter i hörnaet av min soffa och känner mig bekväm. Det betyder lite tjock. Jag har spillt kaffe över mig, det får mig att känna mig mer tjock. Som en tjockis. Tjockisar är klumpiga och spiller saker. Det vet alla.

Jag känner mig någonstans lite trött på saker som aldrig riktigt blir av, de där utflippade drömmarna.
Jag känner mig lite irriterad på mig själv som inte tar saker på för stort allvar. Det verkar som om man borde göra det. Vara lite mer seriös. Lite mer vuxen.

Jag har lust att göra en superrevolt mot hela vuxenvärlden och alla de förbaskade förväntningarna som min generation har satt på sig själva. Det här är ju löjligt. Ingen vinner på det, ingen mår bra.
Eller?
Vilka är det som egentligen mår bra av att stressa sig fram genom alla förändringar och faser som vi måste passera? Vilka njuter av att känna sig vuxna med hushållsbudget och tryggt boende?

I say fuck you, life is just a ride. Det finns ingen mening i att alltid veta det bästa och alltid välja rätt, för då låter vi den där jäveln Weber ha rätt i slutändan. Och det kan jag fan inte tillåta.

I'm a rebel, but with a cause. Försök toppa det, James Dean!

Vuxen

Jag känner mig väldigt vuxen och oerhört ovuxen på samma gång.

Through the rain

Det är dagens låt.
Jag saknar dig.
Jag älskar dig.
Vi klarar det här.

Jag har haft en härligt dekadent helg, med underbara vänner. Clara, Malin, Robert, Sebastian, Erik, Johanna och Alexandra. Och min bror såklart. Det har varit knäppt och knasigt, men mysigt som bara den!
Idag har jag slagit till på stort och köpt en massa kurslittratur. Jag tror också att jag kan ha glömt en gammal faktura till en annan bok som jag köpte förra månaden. Nu måste jag nog styra upp mig själv.
Och göra några sit-ups.

Imorgon ska jag till skolan. Jag längtar. Iiih!

På onsdag kommer jag hem. <3

RSS 2.0